De wereld is mooier met jou erbij!

De wereld is mooier met jou erbij!

Ieder mens heeft het nodig om zich geliefd en gewaardeerd te voelen. Deze korte video is ervoor gemaakt om je eraan te herinneren dat jij onvoorwaardelijke liefde verdient.

Jij bent het waard bent om te leven, en je bent goed genoeg, precies zoals je bent!

Has Anyone Told You

‘Er is tegenwoordig meer honger in de wereld door een gebrek aan liefde en waardering, dan door een gebrek aan brood.’ ~ Moeder Theresa ~


Welke gevoelens en/of gedachten roept deze video bij jou op?

Dirkje Evers

Dirkje Evers is de oprichter en eigenaar van Groeikans Academie. De blogs op deze website dateren uit de periode 2012-2014, maar de inhoud is nog steeds waardevol, want de 'lessen' uit de blogs zijn tijdloos. Momenteel is Dirkje actief binnen haar webdesignbedrijf Presenteer Jezelf Online. Vanzelfsprekend heeft ze ook deze website voor Groeikans Academie zelfgemaakt.

18 reacties

 1. Harm van Wijk op 20 oktober 2012 om 09:16

  Dank je wel Dirkje!
  Een mooi begin van het weekend 😀

  Het was leuk je weer te zien de afgelopen 2 dagen. Hopelijk spreek ik je snel weer!

 2. Els op 20 oktober 2012 om 09:18

  Dirkje vanuit mijn hart Dank je Wel voor deze mooie boodschap, ik krijg gelukkig regelmatig te horen en vooral te voelen van mijn kinderen hoeveel ze van me houden. Maar door deze boodschap besef ik wel dat ik het te weinig naar de mensen buiten mijn gezin doe. Hier wil ik nu meer aandacht aan gaan besteden. Mijn dochter gaf me “toevallig” gisteravond een voorbeeld, zij was naar amsterdam voor een nacht dansplezier gegaan met vrienden en zag een daar een meisje helemaal alleen (ziek van teveel drank) op een bankje zitten. Ze ging water halen en erbij zitten en vroeg waarom ze hier alleen zonder vrienden zat, die hadden haar alleen gelaten om verder te gaan feesten. Mijn dochter bleef erbij totdat ze werd opgehaald door haar ouders omdat ze bang was dat dit voor haar vreemde meisje in een te kwetsbare toestand iets zou gebeuren.
  Mijn dochters reactie was dat het iedereen kon gebeuren dat drank wel eens verkeerd kon vallen en dat zij het geluk altijd heeft gehad dat haar vrienden wel op elkaar deden letten, dit was voor haar vanzelfsprekend, dus de titel hierboven is passend en mooi, een knuffel voor jou en een fijn weekend. xxx

  • Dirkje Evers op 3 november 2012 om 14:58

   Graag gedaan Els. Hij is prachtig en ook zo treffend hè, deze video. Lief van je dochter om te zorgen voor dat meisje. Het is een kleine moeite om even aandacht te schenken aan iemand die we niet kennen, maar kan van grote betekenis zijn voor die persoon. Laten we goed zorgen voor elkaar en aandacht hebben voor elkaar. Ook voor mensen die we niet kennen. Sommigen van hen hebben onze aandacht, hoe klein ook, misschien wel het heel hard nodig!

 3. Ditta op 20 oktober 2012 om 11:58

  Mooi Dirkje,

  Inderdaad een goed begin van het weekend. Muziek is zeer gevoelig en raakt een snaar!.

  Dank voor het delen.

  Ditta

  • Dirkje Evers op 3 november 2012 om 15:19

   Graag gedaan, Ditta. C’est le ton qui fait la musique, letterlijk en figuurlijk. De manier waarop we met elkaar omgaan – liefdevol, zacht, begripvol of bijvoorbeeld afstandelijk, kortaf, hard en koud – speelt een grote rol in hoe we het leven ervaren. Samen kunnen we de wereld en het leven mooier maken!

 4. Francine Claerbout op 20 oktober 2012 om 21:08

  Heel mooie boodschap Dirkje. Vroeger dacht ik ook veel meer dan nu dat ik minder was dan iemand anders en dat ik veel minder kon. En de oorzaak daarvan was dat andere mensen mij dat gevoel gaven en me dat wilden laten geloven maar ik heb naar de verkeerde mensen geluisterd en hun onwaarheden als waarheden aangenomen. Momenteel weet ik wel beter, de negativiteit rondom me heen voel ik zeer sterk aan. Ook de positiviteit daarentegen. Als ik iemand graag zie, maak ik dat duidelijk en zeg het ook, ik ben een gevoelsmens. Maar ik hoor ook zelf oooo zo graag eens een liefdevol woordje. Goed weekend Dirkje

  • Dirkje Evers op 3 november 2012 om 15:10

   Wat jammer toch dat de negatieve boodschappen die we gehoord hebben een grotere indruk achter hebben gelaten dan de positieve hè. Daarom hebben we het nodig om keer op keer weer te horen dat we geliefd zijn, mooi zijn, de moeite waard zijn. De gevoelens die deze video bij ons oproept, maken dat weer eens duidelijk. Ik wens je een fijne dag toe, Francine!

 5. Marian op 21 oktober 2012 om 18:38

  Hoi Dirkje,

  Deze is inderdaad erg mooi! Dank je wel! Ik zal deze weer delen met natuurlijk credit naar jou!

  Thanx voor de inspiratie.

  Warme groet, Marian

  • Dirkje Evers op 3 november 2012 om 15:03

   Graag gedaan Marian, en hij is inderdaad ook heel goed van toepassing op jouw site!
   Warme groet terug!

 6. Marjolein Dubbers op 22 oktober 2012 om 10:44

  Lieve Dirkje, voor mij is jouw video een heerlijk begin van de nieuwe week. Tja, koude rillingen krijg ik ervan als ik denk aan alle mensen die zo “ondervoed” zijn. Ik deel hem heel graag met anderen komende week met natuurlijk vermelding naar jouw mooie site! Keep up the good work Dirkje. Big hug! Marjolein

  • Dirkje Evers op 3 november 2012 om 15:04

   Een hartelijk woord, een simpele aanraking, een kaartje, een telefoontje. Als je dat mag ontvangen en kunt geven, dan ben je Rijk!
   Inderdaad een mooie video om je week mee te beginnen!

 7. Agnes Jansen op 22 oktober 2012 om 22:33

  Hoi Dirkje,

  Ik vind deze video geweldig! Het geeft me gelijk een veel krachtiger gevoel! Super, dank je wel! Lieve groet, Agnes.

 8. Ria Vervoordeldonk op 11 november 2012 om 19:14

  Dat doet echt goed, gewoon een paar keer gezien, en doorgestuurd ..dankjewel.. Dirkje

  • Dirkje Evers op 17 november 2012 om 14:22

   Graag gedaan en dankjewel Ria. Zo kunnen nóg meer mensen van deze mooie video meegenieten!

 9. Wilma op 28 februari 2013 om 11:58

  Tot tranen toe geroerd door de video. Helpt me er aan herinneren dat ik mag bestaan in deze wereld, ondanks dat me altijd is verteld dat ik er niet mag zijn.
  Nog een stukje onverwerkt verdriet uit mijn jeugd.
  Dank je wel…

 10. Dirkje Evers op 28 februari 2013 om 21:18

  Jij mag er zijn, hoor Wilma. Je hoeft geen aandacht, liefde of warmte te verdiénen, maar je verdient het te kríjgen, simpelweg omdat je bestáát…

  Dankjewel voor je reactie. Het filmpje heeft zijn doel bereikt. JIJ bent het waard om van te houden!

Laat een reactie achter