headershadow

Van Jezelf Houden

Je zult merken dat alles in je leven pas echt lekker loopt als je wérkelijk van jezelf houdt en jezelf accepteert een neemt zoals je bent.

Wie of wat bepaalt wie jij bent?

Lizzie Velasquez kan eten wat ze wilLizzie Velasquez is een jonge vrouw van 23 jaar. Ze heeft een onbekende, zeer zeldzame ziekte waardoor haar lichaam geen vet kan opslaan en ook geen spierweefsel kan aanmaken. Ze kan hierdoor eten wat ze wil én zoveel ze wil, maar zal nooit méér wegen dan ongeveer 30 kilo…

Lizzie’s aandoening kent voordelen, Bekijk de video »

Van jezelf houden – kan en doe jij dat genoeg?

Ik hou van mij!Hoe kan je het beste uit jezelf halen als je niet van jezelf houdt?

Het klinkt als een cliché maar voor mij is dit wel de waarheid. Door de jaren heen ben ik wel het belang gaan inzien van het houden van jezelf en ben ik hier stappen in gaan maken. Lees verder »

De wereld is mooier met jou erbij!

De wereld is mooier met jou erbij

Ieder mens heeft het nodig om zich geliefd en gewaardeerd te voelen. Deze korte video is ervoor gemaakt om je eraan te herinneren dat jij onvoorwaardelijke liefde verdient.

Jij bent het waard bent om te leven, en je bent goed genoeg, precies zoals je bent! Bekijk de video »

Feliciteer jezelf vandaag!

Gisteren hoorde ik tijdens een autorit op de radio dat radio 3FM vandaag had uitgeroepen tot Nationale Feliciteer Jezelf Dag. En dat vind ik een goed idee, niet alleen voor vandaag, maar om regelmatig te doen, dat ‘jezelf feliciteren’.

Want… hoevaak komt het wel niet voor Lees verder »

Doe mee met het alternatieve spiegeldieet!

Enige tijd geleden vernam ik van het bestaan van het spiegeldieet. Het is ontstaan uit een initiatief van de Amerikaanse Autumn Whitefield-Madrano, die via haar blog vrouwen opriep om een maand lang niet in de spiegel te kijken.

Je herkent het vast, de invloed die de spiegel heeft in je leven. Het is maar een Lees verder »

Pagina 1 van 212