headershadow

Rondom Groeikans Academie

Over Groeikans Academie, het (cursus)aanbod en alles daaromheen.

Perfectionisme: ben je er blij mee of heb je er last van?

Perfectionisme is als chocolade met een klein vleugje arrrgh erin!Perfectionisme, de een is er blij mee, de ander vindt het een lastig iets. Voor mij voelt het als een combinatie van beide.

Ik ben kieskeurig en best kritisch, en dat laatste is een understatement… Ik houd van mooie dingen en zoek lang tot ik gevonden heb wat ik zoek en wil hebben, of werk lang aan iets om het aan mijn eigen Lees verder »

Valentijnsdag: dankjewel dat je er bent!

Valentijnsdag 2013Lieve Lezer(es),
Ik waardeer je belangstelling voor mijn blog, voor mijn eZine en je belangstelling voor mijn wel en wee en activiteiten.

In het kader van Valentijnsdag wil ik je daarom hierbij zeggen: ‘Dankjewel, ik ben blij dat je er bent!’ En daar hoort natuurlijk óók een zelfgemaakte kaart bij (zie afbeelding)!

Ik wens je een fijne Valentijnsdag toe!

Kerst: een periode van bezinning en reflectie

Kerst 2012De periode tussen Kerst en Nieuwjaar is voor velen een tijd van bezinning en reflectie. We kijken terug op wat er in dit jaar allemaal gebeurd is in ons leven en we kijken alvast vooruit naar wat we ánders willen zien en doen in het komende jaar.

In mijn leven was er veel hectiek dit jaar. Lees verder »

Groeikans Academie is online!

Eindelijk onlineVandaag is dan – na ruim een jaar voorbereiding – het moment aangebroken dat de website van Groeikans Academie online is gekomen. Eindelijk!

Het heeft wat langer geduurd dan op zich had gehoeven, maar dat vergeef ik mezelf. Immers, ook het starten van een bedrijf en alles wat daarbij komt kijken is een groei- en veranderingsproces. Lees verder »

Pagina 1 van 212