headershadow

Je Leven Veranderen

Veranderen is noodzakelijk voor de mens om een gelukkig leven te kunnen leiden. Je eigen leven veranderen is iets wat je zelf kúnt doen en zou moéten doen, het is een investering in je toekomst.

Van jezelf houden – kan en doe jij dat genoeg?

Ik hou van mij!Hoe kan je het beste uit jezelf halen als je niet van jezelf houdt?

Het klinkt als een cliché maar voor mij is dit wel de waarheid. Door de jaren heen ben ik wel het belang gaan inzien van het houden van jezelf en ben ik hier stappen in gaan maken. Lees verder »

Perfectionisme: ben je er blij mee of heb je er last van?

Perfectionisme is als chocolade met een klein vleugje arrrgh erin!Perfectionisme, de een is er blij mee, de ander vindt het een lastig iets. Voor mij voelt het als een combinatie van beide.

Ik ben kieskeurig en best kritisch, en dat laatste is een understatement… Ik houd van mooie dingen en zoek lang tot ik gevonden heb wat ik zoek en wil hebben, of werk lang aan iets om het aan mijn eigen Lees verder »

Na dertig jaar zónder bril!

Leer weer zien zonder bril!Eind maart vorig jaar heb ik Karin Hogenboom ontmoet. Karin is eigenaar van het bedrijf en van de website Volzicht en ze vertelde me dat ze jarenlang een bril had gedragen, tot ze zichzelf weer had aangeleerd om op een natuurlijke manier goed te gaan zien.

Mijn interesse was natuurlijk meteen Lees verder »

Zoals het klokje thuis tikt…

Maak van je huis een ThuisIk ben een huismu(t)s. Ik vind het héél erg fijn om thuis te zijn. Zó prettig zelfs, dat ik me er echt toe moet zetten om ons huis te verlaten, zeker als het voor meerdere dagen is en al helemaal als het een vakantie betreft.

Nu zul je misschien denken dat ik verlegen of introvert ben, maar niets is minder waar. Lees verder »

Geluk is een keuze… Of niet?

Geluk is een keuze... Of niet?Soms zit je in een diep dal en dan gebeurt er iets in je leven waardoor je je ineens – voor kortere tijd of voor lang(er) – weer gelukkig voelt. En soms ben je gelukkig, maar gebeurt er iets waardoor je ineens in een diep dal terecht komt.

Geluk, wat is het eigenlijk? En vooral, hoé kun je gelukkig of gelukkiger worden? Lees verder »

Pagina 1 van 41234