headershadow

Affirmeren en Gedachtekracht

Onze werkelijkheid is een weerspiegeling van hoe wij over onszelf en over de wereld denken. Met de gedachten die we kiezen, kunnen we onze wereld – en daarmee ook die van de mensen om ons heen – mooier, leuker en beter maken.

Stop je negatieve gedachten: 5 tips

Negatieve gedachten, iedereen heeft ze. Oók jij. Ik kan me tenminste niet voorstellen dat jij ze niet of nooit hebt. Misschien zijn er een paar verlichte mensen die ze niet hebben, maar de meeste mensen zijn maar al te bekend met dit fenomeen.

Negatieve gedachten maken deel uit van het leven, maar toch we hebben ze niet graag. Lees verder »

Affirmatie Succestip 10 – Wees dankbaar

Toon en uit dagelijks je dankbaarheidHet voelen van dankbaarheid maakt je blij. Dit heb je vast weleens ervaren.

Wanneer je jouw dankbaarheid en waardering uit als iemand iets voor je gedaan heeft of als iemand iets voor je betekent, dan maak je niet alleen de ander blij maar indirect ook weer jezelf. Lees verder »

Affirmatie Succestip 9 – Laat het ‘hoe’ los

Laat het 'hoe' los!Het is goed om een balans te vinden tussen het affirmeren en visualiseren van wat je wilt en het loslaten van je gedachten over hoe je dat zou kunnen of moeten bereiken of realiseren.

Maar al te vaak echter, proberen wij in gedachten al precies uit te stippelen hoe het gewenste resultaat behaald zou moeten worden.

We willen bijvoorbeeld Lees verder »

Affirmatie Succestip 8 – Gebruik de spiegel

Spiegelwerk - Louise HayDit is een bijzondere krachtige methode die door Louise Hay gebruikt wordt in haar boek ‘Je Kunt Je Leven Helen’ en in haar cursussen.

Louise adviseert ‘spiegelwerk’ vooral voor affirmaties rondom houden van jezelf en rondom vergeving van jezelf en van anderen, maar vanzelfsprekend kun je Lees verder »

Pagina 1 van 41234